A lányom és a balett tábor

A lányom már egészen pici kora óta érdeklődött a művészetek iránt. Mindenki csodálkozva nézte, mert nem igazán jellemző senkire sem a családból a komoly zene kedvelése, vagy éppen a klasszikus tánc szeretete. Ő már három éves korától fogva azt mondja mindenkinek, hogy balett-táncos lesz, és hát mit tud tenni ilyen helyzetben az ember, mint elviszi egy gyerek balett tanfolyamra. Én megmondom őszintén, azt gondoltam, hogy abszolút el fog menni tőle a kedve, és már azon gondolkodtam, hogy vajon mivel fogom a hazafelé úton vigasztalni, mit fogok neki mondani, hogy ne vesszen el már négy évesen közel mindentől a lelkesedése. Meglepetésemre azonban nagyon is megtetszett neki. Láttam az arcán, hogy kifejezetten élvezi az órát, és bizony hazafelé nem a lelkesedés megtartása volt a téma, hanem hogy hogyan fog ő ide járni.

Ma már kamaszként nézhetem, ahogy a lányom az iskola mellett gyönyörűen táncol, sokszor a hatalmasnak tűnő, csodákat rejtő színpadon. Nagyon szeret táncolni. És ennek örömére minden évben szervezünk is számukra egy tábort az egyesület munkáját segítve, ahol tovább fejlődhetnek, még jobban összekovácsolódhatnak és hihetetlen emlékeket és élményeket szerezhetnek.

Ennek a tábornak – ami most már negyedik éve kerül megrendezésre – úgy gondolta ebben az évben az egyesület, hogy hagyománya lesz, tehát innentől kezdve biztosan meg fogják rendezni minden évben, és ennek nyomán egy kis ajándékot, egy egyedi pólót is kapott minden gyerek, a szitanyomás segítségével mindenki a saját nevére szólóan, az egyesület logójával. A terv és a cél az, hogy minden évben legyen egy ilyen kis emlék a gyerekeknek, amit később, évek, évtizedek múltán majd kivéve a szekrényből visszarepüljenek a boldog és felhőtlen gyermekkori emlékek tengerébe, és szép emléket nyújtson mindenki számára a táborban eltöltött időkről. Nem volt könnyű közel száz darab egyedi, mégis egyforma szép és minőségi póló legyártására partnert találni, de a himezd.hu csapata mindenben segítségünkre volt, ezért őket is csak ajánlani tudjuk bármilyen hasonló együttműködéshez.

Leave a Comment