Öt kellék, ami nélkül nem érdemes fesztiválozni indulni

Ha legalább három napos fesztivált tervezel a nyár folyamán, érdemes egy pár kötelező kelléket magaddal vinned ahhoz, hogy semmi se hiányozzon a sátrazós, szabad ég alatt alvós, nomád kiruccanásból. Mutatunk öt praktikus eszközt, amivel a tájékozódást, a szórakozást a fogyasztást és magát az egész ottlétet meg tudod könnyíteni magadnak.

  • Először is képtelen az ember meglenni most már a mobiltelefonja nélkül, tehát magától értetődő, hogy magaddal viszed a telefonod a fesztiválokra is, ahol viszont rengeteg dolog történhet vele egy görbe estén. Érdemes ezért egy nyakbaakasztós vízhatlan telefontokot beszerezned, hogy mindig kéznél legyen az eszközöd, hogy egy nagyobb zuhé miatt ne ázzon be, vagy a nagy tánc közben ne ejtsd ki a zsebedből. Ha valami baja lenne, sincs vészhelyzet, csak a hazatérés után érdemes rögtön egy andoidos szervizbe vinni a telefont.
  • A telefonodhoz érdemes egy nagyobb teherbírású powerbankot is beszerezned és ha igazán praktikus eszközt szeretnél, egy napelemes verziót szerezz be illetve legyen rajta beépített zseblámpa funkció is az éjszakai sátor kereséshez.
  • Vigyél magaddal saját mini étkészletet, amivel magadnak és a természetnek is jót teszel, hiszen neked mindig kéznél lesznek ezek a kis helyen elférő hasznos eszközök, az eldobható műanyag eszközöket pedig végre elfelejteheted. A fém szívószál is nagyon menő dolog, ha semmiképp sem mondanál le a szívószálas kortyolgatásról.
  • Vigyél magaddal hosszú esőkabátot a nyári záporok ellen. Rengeteg vidámságot hozó mintával lehet már kapni őket, válassz a fesztiválra egy igazán őrült fazont. A gumicsizma szintén kötelező kellék az esőkabát mellett, hogy elkerülj egy kellemetlen megfázást.
  • A zajos fesztiválok kötelező kelléke a füldugó. Nem mindennapos zajt kell elviselnünk pár napig, amíg a fesztivál területén tartózkodunk, folyton szól a zene és nagyon sok az ember. Így érdemes néha betenni a füldugót és ellazulni, akár egy babzsákokkal teli chill sátorban akár egy általad felkötött függőágyban.

A fontos kellékek mellett a legjobb barátaidat, a nyitottságodat és a jó kedvedet is mindenképpen vidd magaddal. Egy fesztivál mindig tele van különbözőféle emberekkel, akik mind ugyanazzal a céllal érkeznek: sok ember közt jól érezni magukat. Légy toleráns másokkal, figyelj a többi emberre.

Leave a Comment