A gyors és hatékony út a teljes felépülésig: személyre szabott terápiám a Lamirisnél

Az egészség fontosságát mindenki ismeri, de az időnként hiányzó odafigyelés a megfelelő regenerációra gyakran okoz problémákat. Én is gyakran találtam magam ebben a helyzetben, különösen amikor az időhiány miatt elhanyagoltam a megfelelő nyújtást a testmozgás után. Egy futóedzés után éles, késhez hasonló fájdalmat éreztem a csípőmben, ami minden lépéssel fokozódott. Bár azonnal hűtöttem és rendszeresen nyújtottam, egy hét múlva sem javult a helyzetem. Orvosi tanácsra pihenőt kaptam, de tudtam, hogy többre van szükségem.

Az alternatív sportterápia világában nehéz olyan szakembert találni, aki elméleti és gyakorlati szinten is képzett. Sok keresgélés után egy sporttársam javaslatára a Lamiris oldalára tévedtem, ahol a leírások alapján biztos voltam benne, hogy jó kezekben leszek. A kezelések során kiderült, hogy izmaimban mikroszakadások keletkeztek a folyamatos nyújtáshiány miatt, de a masszázs, csontkovácsolás és a kinesiotape használata közös munkánk révén teljes gyógyulást eredményezett.

A legnagyobb előny számomra az volt, hogy a terápia alatt sem kellett leállnom a mozgással. A kinesiotape alkalmazásának köszönhetően folyamatosan tudtam futni, mászni és részt venni a Spartan Race versenyen is. A Lamiris oldalán keresztül foglalt időpont és a kezelések megkezdése óriási segítséget jelentettek, és Mariann professzionális segítségével nem csak a mozgásomat tarthattam fenn, hanem teljes mértékben fel is épültem.

Minden sportolónak, aki hasonló helyzetben találja magát, csak ajánlani tudom a Lamiris.hu oldalt. Itt nem csak a különféle kezelési lehetőségek elérhetők, hanem egy olyan terapeuta is, aki pontosan érti a problémát, és nem csak elméleti tudással, hanem kiváló gyakorlati készségekkel is rendelkezik. Az ilyen szakember mellett való döntés kulcsfontosságú a gyors és hatékony felépüléshez.

Leave a Comment