A sikeres vállalkozás háttértámogatása

Amikor elhagytam az alkalmazotti életemet, hogy elindítsam saját vállalkozásomat, szinte senki sem hitte, hogy sikerülhet. Kollégáim és ismerőseim egyöntetűen negatív véleményekkel illették az ötletet, kijelentve, hogy egy vállalkozás indítása és fenntartása túl bonyolult és nehéz feladat nekem. Ekkor világossá vált számomra, hogy környezetem nem ismeri fel, mennyire eltökélt és motivált vagyok.

A cégalapítás tervei közben az összes megtakarításomat befektettem, tudva, hogy nagy kockázatot vállalok. Tudtam, hogy szükségem lesz segítségre, de mivel környezetemből nem kaphattam ezt meg, külső szakértői csapatokat vontam be. Nem volt könnyű megtalálni a megfelelő szolgáltatókat, de nyolc évvel az alapítás után büszkén mondhatom, hogy a döntésem kifizetődött. Együttműködésünk a mai napig tart, és a cégem azóta ötszörösére nőtt.

Kezdetben a Kogwheel csapatát assessment center szolgáltatásokkal kerestem meg, de ma már vállalati tréningekben és teamcoachingban nyújtanak kiemelkedő segítséget. Végtelenül hálás vagyok nekik, hogy nem kell aggódnom a cég hanyatlása vagy a dolgozók tömeges elvándorlása miatt. A karrierutak jól vannak megszervezve, a hatékonyság kiemelkedő a vállalati folyamatokban és a kommunikációban is. Teljesen elégedett vagyok, és ami még fontosabb, biztos lehetek benne, hogy a cégem nem fog váratlanul tönkremenni. A Kogwheel csapata, amely kezdetben a legnagyobb segítségem volt, mára a folyamatos sikerünk zálogává vált.

Leave a Comment