Legnagyobb álmom valóra vált

Amikor az ember saját vállalkozásba kezd, rengeteg kétséggel kell megküzdenie, nem beszélve a rosszalló tekintetekről, vagy a negatív véleményekről. Nem könnyű ezeken felülkerekedni, sőt, nagyon sokan már itt el is buknak ennek terhe alatt. Bele se kezdenek a saját vállalkozás kialakításába.

Én szerencsésnek mondhatom magam, mert mellettem álltak olyan emberek, akik a legeslegnehezebb pillanatokban is tartották bennem a lelket, akik soha egy másodpercre sem rezzentek meg, és mindig tudták, hogy ha én nem is hiszem el, de el fogom érni azt, amibe belekezdtem, egy jólmenő és sikeres vállalkozást, ahová jó betérni, ahol jó emberek vannak, ahol nem veszik el a korrektség szó értelme, ahol a minőség garantált.

Ékszereket készítek ugyanis, és mindig is az volt a vágyam, hogy teljesen harmonikus és jó hangulatú környezetben és feszültség nélkül tudjanak maguknak az emberek ékszereket választani, legyen szó bármilyen ajándékról, eljegyzési gyűrűről vagy épp bármilyen más ékszerről.

Ma már ott tartok, hogy az okozza, vagyis inkább úgy mondom, hogy okozta a legnagyobb nehézséget, hogy a készülő weboldalamhoz olyan képeket tudjak készíttetni az alkotásaimról, melyek valóban tökéletesen képviselik őket a világhálón. Én mindig is a minőség híve voltam, és azt gondoltam, hogy nem baj, ha valaminek megkérik az árát, vagy sokat kell rá esetleg várni, netalántán utazni kell érte, mindenképp a legjobbat szeretném adni a vevőimnek. Ez a fotókkal is így van, ezért az ékszerfotózás feladatát csak a fotodastudio.hu csapatára bíznám, akik nem csak hogy technikailag gyönyörű képeket készítenek minden egyes darabról, de valahogy egészen elképesztővé varázsolják a képeket. Én még sehol nem láttam ilyen gyönyörű ékszerfotókat, és biztos vagyok benne, hogy hosszú távon is csak az ő segítségüket fogom kérni, mert lélegzetelállítóan gyönyörűen dolgoznak, és még élvezet is velük a közös munka.

Leave a Comment