Üvegfólia a makulátlan kijelző érdekében

Üvegfólia a makulátlan kijelző érdekében

A ma kapható okostelefonok legnagyobb felülete a kijelző, mely egyben a legsérülékenyebb és a leglátványosabb összetevő is. Ezért ennek védelméről nagyon ajánlott, már már kötelező a megfelelő módon gondoskodnunk. Erre pedig a piacon kapható legjobb megoldás még mindig a megfelelő üvegfólia.

Üvegfólia a makulátlan kijelző érdekében

Az imént linkelt oldalon több fajta változatból is választhatunk, melyek vastagságukban kivitelükben eltérőek. Az viszont biztos, hogy innen beszerezhetjük a a megfelelő teljesen áttetsző üveglapot, mely a kellő védelmet biztosítja a mobilunk számára.

Ha éppenséggel nem vagyunk kellően óvatosak, vagy nem a megfelelő módon gondoskodunk a kijelző védelméről, akkor a mobilunk értéke is drasztikusan csökkenhet. A modern mobilok esetében egy karcolás, vagy törés, repedés igen szembetűnő lehet, ezért sajnos sokat vesz el a képernyő élvezeti értékéből. Ennek okán ha el akarjuk adni a későbbiekben a telefont, akkor sokba kerülhet az óvatlan pillanat.

Gondoljunk bele: elég lehet egy óvatlan pillanat, és ha leesik a mobilod, akár össze is törhet a kijelző, amit már nem fogsz tudni visszacsinálni, csak súlyos veszteséggel. Ekkor már csak egy megoldás marad: szervizben ki kell cseréltetni, ez pedig igencsak nagy költség is lehet az adott telefontól függően. Ha pedig nem gyári és eredeti kijelzőt, lcd-t tesznek a készülékbe, akkor már soha nem lesz az igazi. Másabb lesz mint ami még akkor volt, amikor vetted és ez az értékén is csökkenteni fog.

Leave a Comment