A barátnőm legnagyobb bakija

Az embernek az életét végig kísérik emberek. Nem sok, csak pár személy a családon kívül. Ezeket az embereket hívjuk talán igazi vagy örök barátoknak. Őket fel tudjuk hívni az éjszaka közepén, ha bajban vagyunk, vagy csak szomorúak, mert biztosak lehetünk benne, hogy segítő kezet fognak nyújtani és megnyugtatnak minket. Persze vannak olyan emberek, akiket barátként szeretünk, és egy ideig ugyanígy jelen vannak az életünkben, de egy idő után elkezdenek távolodni és kis idő múlva már teljesen más kapcsolat lesz közöttünk mint régen volt. Ha találkozunk az utcán vagy valahol, akkor szeretettel elbeszélgetünk egymással, de nem fogjuk olyan szinten tartani a kapcsolatot, mint az örök barátokkal.

Az én egyik ilyen barátnőm hihetetlen precíz, azt is mondhatnám, hogy rendmániás, egyszerűen a végtelenségig tudja zavarni, hogy ha összevissza vannak a dolgok egy szobában, és neki ott bármi olyan dolgot kell csinálnia, ahol gondolkodni kell. Ha mondjuk átjön borozni nem zavarja, hogy a gyerekek szanaszét hagytak mindent. Ezen kívül pedig rendkívüli módon vigyáz a dolgaira. A számítógépe, a telefonja, mind-mind hihetetlen becsben van tartva. Soha nem is került olyan szituációba, hogy bármilyen eszköze sérült volna. Nem is csoda mondjuk, mert egy kutató cégnél dolgozik, és a telefonján és gépén tárolt adatok és információk kifejezetten titkos adatnak számítanak és ezért szervizeltetni is csak olyan emberrel lehet a telefont például, aki nagyon megbízható, és cégen keresztül, hosszú időt felemésztve lehet megoldani a javításokat – hivatalosan, céges utasítás szerint.

Valamelyik nap azonban felhívott, hogy azonnal találkozni szeretne, mert kicsit bajba került, de nem szeretné telefonon megbeszélni, hanem találkozzunk a kedvenc kávézónkban. Elmondta, hogy teljesen összetörte a telefonja kijelzőjét, de most nem tehetei meg, hogy a cégen keresztül intézi a cserélést, mert szüksége van a telefonon lévő adatokra, és mondtam neki még régebben, hogy ismerek egy nagyon megbízható csapatot, akik egy xiaomi szervíz budapest területén, és bizony ő elvinné fű alatt oda a telefont, ha megbízhatók, hogy csinálják meg, úgy hogy a cég nem is tud róla. Persze hogy segítettem neki ebben, a telefonja nagyon gyorsan kész lett, az eredmény tökéletes lett, és a mai napig nem tudja senki rajtam kívül, hogy megkerülte a szabályokat, mert hát a szükség nagy úr, a legnagyobb bakikat pedig a legrosszabb időpontokban vagyunk képesek elkövetni.

Leave a Comment