A tökéletes segítség

Nem olyan régen rátaláltam egy szerelemre az ásványvilág egy szegletében, ékszereket készítek ugyanis drótból és ásványokból. Persze csiszolom őket, és odafigyelek, hogy megfelelő ásványt a megfelelővel párosítsak össze, de alapjában egy hatalmas szerelem és hobbi kerekedett ki az egészből, amit imádok, mert kikapcsol és egyben fel is tölt. Nemsokkal később már azon kaptam magam, hogy nem csak saját részre készítek ilyen gyönyörű ékszereket, amiknek mellesleg a hatása is igen jótékony, de számos ember is szeretne ebből részesülni, elkezdtek nem csak a barátoktól és ismerősöktől, hanem azok ismerőseitől is megrendelések érkezni a különböző gyönyörűségekre.

Persze ez a projekt ahhoz még nem elég, hogy megéljek belőle, ezért a munka mellett tervezek egyelőre egy kis webshopot kialakítani, de arra pont megfelelő lesz, hogy legyen egy fórum, ahol ezeket a kis ékszereket tudják rendelni és megvásárolni az emberek. Ehhez azonban nem csak webes szolgáltatót kellett keresnem, hanem nagy szükségem van egy fotósra is. Mindkettőben nagy szerencsém volt, mert tökéletes ajánlást kaptam és így mindkét területre azt mondhatom, hogy a tökéletes szolgáltatókat sikerült kiválasztanom.

A fotókat például a https://szikyfoto.hu/ oldalon található fotók alapján döntöttem el, mert bár az ajánlás it tökéletes volt, a munkák magukért beszélnek. Azóta kaptam pár próbaképet, és biztos vagyok benne, hogy ezek a képek semmi kétséget nem hagynak majd abban az emberben aki az ékszereimet nézegeti, és próbálja eldönteni, hogy számára megfelelőek-e, szerelembe esett-e valamelyikkel. Gyönyörű színű és kontrasztú képeket kaptam, amik szinte életre kelnek, tehát a valóságot tükrözik, így mindig mindenki tudni fogja hogy mit kap majd kézhez, és sosem lesz abból probléma, hogy csalódás ér egy vevőt mert nem azt kapja amit a képen lát. Ez nekem nagyon fontos és nagyon örülök hogy megtaláltam hozzá Petit, aki elkészíti nekem ezeket a tökéletes képeket.

Leave a Comment