A legjobb csapat sikere egy jó edzőn is múlik

Ha egy csapatban dolgozunk, fontos, hogy együtt tudjunk működni, megtanuljunk idomulni más nézetekhez. Továbbá, hogy tudjuk kezelni a konfliktusokat, valamint, képesek legyünk vállalni a felelősséget, ha kell. Manapság már nem újdonság, ha a vállalkozáson belüli coaching, hiszen ennek épp az a feladata, hogy megtanulják megoldani a problémákat a beosztottak, akár egyénileg, akár egy csapaton belül.

A Kogwheel csapata egyéni és csoportos coaching-on keresztül segít, akár konkrét problémák feldolgozásában. Segíti a résztvevőket abban, hogy ha egy személyről is van szó, tudjunk az ő saját tudására és tapasztalatára támaszkodva, új megközelítésben neki állni egy probléma megoldásának. Ez alatt az illetőt megismertetik saját képességeivel, valamint rávezetik az öntanulási folyamatra is. Ezek során a beosztottak már képesek lesznek megoldani minden új problémát egymaguk is. Az egyéni coaching négyszemközt zajlik, így kicsit személyesebb az oktatás, melynek célja, hogy növelje a felelősséget, a motivációt, és mindent, amit megtanult a résztvevő, képes legyen a gyakorlatba átültetni. Ha csoportos coaching-ról van szó, akkor is tudnak segíteni. Nem a megszokott csapatépítő tréning elveit használva fejlesztik a csoport tagjait, hanem egy adott problémán együtt dolgozva tanulhatnak egymástól, új nézetek feltárásával.

Ha egy csapatként tekintünk a vállalkozásunkra, ahol külön-külön is kell a játékosokkal foglalkozni, mégis fontos az egységes munkavégzés, akkor nélkülözhetetlen egy olyan edző, aki minden apró részletet figyelembe véve, egy ütőképes és nyerő csapatot tud összehozni. Így juttatva el minket a megérdemelt sikerhez, és a sorozatos elismerések megszerzésére.

Leave a Comment