Véletlen szerencse

Mindenkivel történt már olyan balszerencse, hogy elejtett valamit és az széttört. Egy tányér, egy bögre, vagy esetleg egy váza. Ezzel úgy nagy probléma nincs, hisz vagy kiveszünk egy másikat a szekrényből, vagy felkeresel egy boltot és pótolod a kieső darabot. Igen ám, de mi van abban az esetben, ha mondjuk, más valakinek okozunk kárt, mondjuk egy szemüveggel, amire véletlenül rálepünk, vagy esetleg leejtjük a kölcsön adott telefonját.

Azt már jobban a szívünkre vesszük. Ez utóbbi esett meg velem nem rég. Mindez úgy történt, hogy kölcsönkértem a párom iPhone telefonját, ugyanis az enyém szervizbe került és nem szerettem volna egy tárgyaláson megjelenni az ősrégi cseretelefonnal. Lelkemre kötötte, hogy imádja a telefonját, úgyhogy vigyázzak rá nagyon. Minden rendben is ment, addig a pontig, amíg bent az irodában észre nem vettem egy karcot a kijelzőn. Egyből arra gondoltam, hogy valószínűleg a kulcs okozhatta a sérülést, amit mellé tettem a zsebemben. A szívem is kihagyott egy ütemet, és kapartam a fejem, hogy is ússzam meg a letolást.

Szerencsémre, az egyik kollégám ajánlására felkerestem az iSzerelést. Azt mondta, hogy itt pikk pakk megcsináljak. Így is lett, azonnal odarohantam, ahol körülbelül fél óra alatt kicserélték az egész kijelzőt a szemem láttára. Egy igazi megmentő csapat, akik kihúztak a bajból. Igazi szakemberek, akik a legnagyobb precizitással dolgoznak. Nagyot néztem, hogy ilyen könnyedén megoldanak egy iPhone kijelzőcserét. Leesett a nagy kő a szívemről és este, mikor hazaértem, boldogan adtam vissza a telefont. Ekkor jött az igazi döbbenet. Ugyanis a párom egyből azt kérdezte, hová tüntettem a karcot, amit néhány napja ő okozott rajta. Így lebuktam és elmeséltem, mi is történt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ő ezzel csak nyert, én pedig megtanultam a leckét, hogy legközelebb, ha kölcsön kell kérnem, akkor tüzetesen átvizsgálom a telefonját.

Leave a Comment