Bajba kerültünk

Az ember ha gyerekei vannak egészen egyszerűen megtanul mindenre figyelni és előre gondolkodni. Induláskor már nem az az első, hogy hogyan áll a smink, vagy hogy a cipő illik-e a ruhához ami épp rajtam van, hanem előre gondolkodva próbálok összeszedni mindent, amit csak lehet, hogy az út során ne legyen hiány semmiből és hogy a gyerek komfortosan érezze magát. Persze érthető, hiszen még nagyon kicsi, egy éves csak, így kifejezetten fontos számára hogy a kényelme meglegyen egy-egy nagyobb út során, mi pedig elég sokat utazunk, így egyre gyakorlottabb vagyok ebben.

Persze akadnak olyan dolgok, amelyeket még elkövetünk hiba ként, de már a jövőben biztosan nem fordul elő többször, hiszen emlékeztetni fog a nehéz helyzet és a nehéz megoldás talán egy életen keresztül is, hogy többé ne kövessük el a hibát. Ilyen például a gázrendszer előre ellenőrzése, még a hideg és a tél beállta előtt. Nekünk ugyanis nagy szerencsénk van a házunk szigetelésével, hiszen egészen sokáig nem kell a fűtést bekapcsolnunk. Lassan hűl le a ház és falak, ezért egészen sokáig teljesen jól vagyunk a fűtés nélkül akkor is, hogy ha kinn már hűvösebbek az éjszakák.

Most azonban hihetetlen nagy pácba kerültünk, hiszen amikor bekapcsoltuk volna a fűtést az nem működött. Egészen egyszerűen olyan hideg volt a lakásban, hogy már mindent ráadtam a gyerekre, de még akkor is veszélyes volt, hogy megfázik, a gázszerelő tekintetében pedig nem álltunk jól, mert két hetes vállalási időt kaptunk, hiszen rengeteg munkája van, gondolom nem csak mi jártunk így.  Éppen ezért olyan vállalkozót kerestünk, akinek a gázszerelés azonnal nem jelent akadályt és gyorsan, hatékonyan tud segítséget adni számunkra.

Nem találtunk túl sok lehetőséget meg kell mondjam őszintén, ugyanis hihetetlen sokan fel sem vették a telefont, persze a google ilyen téren nem mindig megbízható forrás, ezért ismerősök között kérdeztünk körbe, nem tudnak-e valakit, aki megbízható, és azonnal tud segítséget nyújtani. Kaptunk is egy elérhetőséget, és a djgepeszet munkatársa hihetetlen kedves volt, azonnal megtaláltuk a közös hangot és másnapra egyeztettünk is egy időpontot. Kijöttek és meg is csinálták a rendszerhibát egy óra alatt. Tisztaságot és biztonságos rendszert hagytak maguk mögött. Így lett nekünk megoldva a gázszerelés azonnal. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Mi biztosan csak őket keressük már a jövőben.

Leave a Comment