Én csak profikra bízom a telefonom

Az ember számára a telefonja ma már legalább annyira fontos, mint a laptopja vagy bármilyen más mondjuk munkahelyi eszköze. Én sem gondoltam volna, hogy egyszer majd én is ennyire sok dologra fogom tudni használni a telefonomat, mert bizony amikor divatba jött az okostelefonok használata még igazság szerint telesen analfabéta voltam hozzá. Én már egy nyugdíj előtt álló, idősebb korosztályba tartozó ember vagyok, aki még ugyan nem szeretne nyugdíjba vonulni, de már egyre nehezebb lépést tartanom a technikai újdonságokkal, az elektronikus dolgok használatával, az online konferenciákkal és sorolhatnám tovább azokat a tényezőket, amik bizony arra sarkallnak, hogy talán már jobb lenne nekem is a pihenést választanom a munka helyett.

Főleg, hogy egyre ügyetlenebb vagyok, és egyre többször fordul elő, hogy leejtem a telefonom vagy bármilyen más baki miatt sérül a készülék, és bizony nem könnyű manapság profi és megbízható szervizt találni, akik számára az iphone javítás minden formája gyerekjáték, és még a telefonon tárolt adatok is maximálisan biztonságban vannak. Persze mindig amikor az ember átlépné azt a bizonyos küszöböt, és talán olyan elhatározásra jutna, amire még nincs szükség, aminek még nincs ott az ideje az életében, történik valami, mint ahogyan én is rátaláltam az expertmobil.hu csapatára, akik azóta is bármikor hihetetlen profi és gyors segítséget nyújtanak nekem, ha bármilyen probléma lenne a telefonommal.

Csak ajánlani tudom őket minden olyan ember számára, akinek mostanság több dolga van a telefonok javításával mint azt bármikor gondolta volna. Én igyekszem ezt az én életemben egy időszaknak elkönyvelni és remélem, hogy majd egy-két hónap múlva már csak mosolyogva tekintek vissza erre, és ráfogom a fáradtságra, nem hagyom hogy az évek vegyék át felettem és az életem felett az uralmat. Mindenesetre egy tökéletes iphone szerviz csapatom már van, aki biztos hátteret és segítséget nyújt hogy ha szükségem lenne rá.

Leave a Comment