A család új kedvence

Mi úgy élünk egy nagy családként, mint annak idején, még nagyon régen az őseink, vagyis több generáció együtt. Persze ennek vannak nehézségei, de vannak nagyon szép és csodaszámba illő pillanatai is, hiszen a nagyszülők, szülők és mi is együtt, közösen élünk, persze külön magán térrel, és nemsokára érkezik az unoka is, hiszen gyermekáldás elé nézünk. Amikor a vírus időszak kirobbant mi nem igazán gondoltuk azt, hogy teljes távolságot kellene tartanunk, mi – persze nagyon vigyáztunk magunkra – ugyanúgy találkoztunk a nagyszülőkkel és szülőkkel is nap, mint nap.

Ennek biztonsága miatt azonban meg kellett tudnunk oldani azt, hogy vásárolni nem igazán járunk boltba, hiszen dolgozni tudtunk otthonról, de a vásárlás folyamán nagyon sok idegen emberrel találkoztunk volna, amit így nem tudtunk vállani, és gyorsan ki kellett találnunk rá valami professzionális megoldást. Az élelmiszer és egyéb termékeket persze szinte azonnal meg tudtuk oldani, hiszen szinte az összes nagy üzletlánc kialakította ennek a lehetőségét, bizonyos díj ellenében házhoz szállították – és még a mai napig is szállítják – a kiválasztott termékeket. Az egyéb dolgokra azonban keresnünk kellett egy megoldást.

Így találtunk rá az extrembazar oldalára, ami ma már az egész család kedvence, hiszen a szüleim és a nagyszüleim is mindig találnak a termékek között valamit, ami vagy újdonság, és segítenek a ház körüli munkában, a kert feladatainak ellátásában, vagy pedig hiány van belőle otthon, vagy éppen elromlott. Meg tudjuk rendelni, a házhoz szállítás pedig szintén nagyon profin és zökkenőmentesen szokott zajlani, tehát eddig mi még csak örömöt és elégedettséget kaptunk ettől az oldaltól és az általa kínált termékektől egyaránt. Én mindenkinek csak ajánlani tudom, hiszen egyrészt időt és energiát takarít meg a segítségével az ember, másrészt pedig nagyon jó áron lehet hihetetlen jó minőségű termékeket kapni itt.

Leave a Comment