A kulcs a sikerhez – a tökéletes partner

Számos olyan vállalkozást láttam már az agrár szektorban tevékenykedve pályázati forrástól elesni, vagy rosszabb esetben, a pályázat felhasználásánál hatalmas hibát véteni, aki egyetlen dolgot hibázott el csupán, nem a megfelelő partnert találta meg a pályázatban való közreműködéshez. Egy ilyen pályázat ugyanis számtalanszor hosszabb időszakot ölel át, és nem egy egyszeri együttműködésről beszélünk, tehát kiemelten fontos, hogy a kiválasztott partner, aki a pályázati forrás tulajdonképpeni elköltésében segíti a céget, mennyire megbízható, milyen pontos munkát végez, és tud-e vele a vállalat akár hosszú távon is egy szoros együttműködést folytatni.

Sajnos számos olyan esetben láttam már komoly pályázati lehetőségtől elesni céget, ahol igazság szerint egy jobban megválasztott külső partnerrel biztosan sikerült volna minden pályázati feltételnek megfelelni időben, és nem estek volna el olyan lehetőségektől, amik a fejlődés tekintetében éveket jelentettek a cég számára. Persze mindig utólag okos az ember, én éppen ezért mindig, minden esetben csak olyan külső partnereket választok, akikkel hosszú távon is el tudom képzelni a munkát, és akik felé van egyfajta bizalom, ami azt mutatja, hogy minden feladatot és munkát meg tudunk oldani együtt, közösen.

Én így találtam rá a https://odisys.hu/ cégre, egy pályázat kapcsán, hiszen nagyon sokan ajánlották őket szakmai hozzáértésük és hihetetlen lelkiismeretes munkájuk, nagy termékkínálatuk miatt, és azt kell mondjam, hogy nem is kellett egy másodpercre sem csalódnom. Azóta már én is adtam őket ajánlásként, és csak pozitív visszajelzések érkeztek róluk. Így aztán azt mondom, ha bárkinek mezőgazdasági gép, traktor vagy egyéb gép szükségeltetik, bátran keresse fel őket, biztos vagyok bene, hogy maradéktalan elégedett lesz, sőt, egy hosszú távon is teljesen sikeres üzleti kapcsolattal gazdagodik, amivel bármilyen nagyobb beruházásba vagy pályázatba magabiztosan vághat bele.

Leave a Comment