Egy kusza világ amiben már világosan látok

Az ember számtalan dologban analfabéta a műszaki eszközök világában, még akkor is, ha sok mindent tud, és erre leginkább akkor jön rá, ha el akar adni valamilyen készüléket a piacon magánemberként, vagy épp az ellenkezője, ha venni szeretne valamit és mondjuk egy eladóval beszélget. Számos meg egy olyan paramétere van egy készüléknek, amiről nem is tudjuk hogy létezik, mert laikus felhasználóként, nem pedig profiként nem igazán vagyunk ezekkel tisztában. És hát azt gondolom nem is kell, kivéve, ha használt terméket vásárolunk, vagy épp mi adunk be eladásra.

Az iphone adás vétel világa rendkívül érdekes és összevissza. Vannak olyan kereskedők, akikhez csak akkor adhatjuk be a régebbi készülékeinket, hogy ha az újakat is rajtuk keresztül vásároljuk és vannak persze olyanok is, akik bár beadhatjuk a készüléket, de annyira megbízhatatlanok és annyira rossz árakat mondanak, hogy sosem tennénk meg, ha csak nem vagyunk nagyon – nagyon megszorulva. Én legalábbis inkább tárolom a szekrényben a régi cuccaimat, aztán adom oda valakinek ha az ismerőseim közül valakinek el tudom ajándékozni, mint hogy egyszer is felkeressek egy ilyen boltot vagy kereskedőt, és biztosan nem vagyok ezzel egyedül.

Most azonban találtam egy teljesen más csapatot. Szakmailag tökéletesen felkészültek, minden kis részét ismerik az iphone készülékeknek és iphone adás vétel keretében igyekeznek boldog új gazdát találni a régebbi készülékeknek, amit ha kell akkor fel is újítanak, hiszen már majdnem tíz éve szervíz szolgáltatást nyújtanak a piacon, méghozzá nem is akármilyen szinten. Nagyon jó árakon dolgoznak és rendkívül megbízhatók. Mindennek tükrében csak ajánlani tudom őket mindenki számára. Biztosan nem fognak csalódni sem bennük sem pedig az általuk kínált készülékekben.

Leave a Comment